Wat zit achter de koeienmutilatie die vooral in mexico en amerika voorkomen?

Waarschuwing!Deze filmpjes zijn zeer grafisch!Ingewanden en dergelijke,als je een zwakke maag hebt moet je dit niet gaan kijken!

http://www.youtube.com/watch?v=tRgMi14uurM
http://www.youtube.com/watch?v=aYaaGdSEhog&feature=related
(engels)

Deze filmpjes vertellen hoe er chirurgisch koeien worden ontleed binnen een nacht en dat er nooit bloed word gevonden.En dat er vaak hitte aan te pas komt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een verschijnselen die voor het eerst in Santa Fe County begon in 1947 is nu verspreid over de westelijke Verenigde Staten. De verschijnselen is koe verminkingen. Het is opmerkelijk dat in de late jaren '40 en '50 de term gebruikt voor vee verminkingen in de Santa Fe gebied of New Mexico, werd "het snijden van vee". Ranchers toen en nu vind je een van hun beefs doden op hun eigendom. De koe is verminkt, de geslachtsorganen worden verwijderd, zijn bloed is afgetapt, en soms zijn gezicht is terug genomen of geschild. De grond rondom het caracass toont geen voetafdrukken of bandensporen en nog belangrijker er is geen teken van strijd. De wonden zijn niet hoekig, maar zoals in laser precisie. Hoe komt dit? Afluister teams en beloningen hebben geen enkel bewijs van wie of wat is slachten vee. Echter, UFO's waargenomen in de lucht in de buurt waar de verminkingen hebben plaatsgevonden. Sommige rare baarden denk dat de toename van het aantal vermiste personen in de Verenigde Staten is gerelateerd aan mutilations.As koe in UFO-ontvoering en experimenten. Toegevoegd na 1 minuut: ik heb het even vertaald met google want het was in het engels

Bronnen:
http://www.santafeghostandhistorytours.com...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100