Waar kan ik een goed voorbeeld van informatieve reclame vinden?

Deze vorm van reclame komt vaker voor in handelsreclame dan in consumentenreclame, het is daarom lastig om een goed voorbeeld te vinden. Ik ben op zoek naar een goede reclame-afbeelding. alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stivoro is een organisatie die veel informatieve reclame heeft. Drankfabrikanten hebben inmiddels ook altijd onderaan in hun spotje een 'informatieve' boodschap staan. Www.snellepegels.nl heeft een spotje op tv, ook een vorm van informatieve reclame. De belastingdienst heel veel informatieve reclame. Dus google eens op afbeeldingen!

In Brabant komt een blad gratis in de bus, de Uitstraling. Zij hebben zg advertorials, best interessante verhalen met een reclamebedoeling. Vraag of ze een ex. naar je toe willen sturen. hilvarenbeek@deuitstraling.nl

Postbus 51 SIRE Toegevoegd na 8 minuten: misschien deze dan..

Bij deze vorm van reclame staat de informatieverstrekking voorop. Hier is een voorbeeld van een site over reclame: http://prenvoorlichting.blogse.nl/log/hoofdstuk-9-straat-reclame/ Met plaatjes en voorbeelden van Public Relations [= informatieve reclame ] en voorlichting. Hier nog een met een voorbeeld van informatieve reclame. http://prenvoorlichting.blogse.nl/log/hoofdstuk-9-straat-reclame/ Kijk ook eens op de site van het Voorlichtingsbureau voor de voeding, met een plaatje van de schijf van vijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100