Is het Elsevier een betrouwbare bron?

Ik ben een profielwerkstuk aan het maken over klimaatverandering en last van bronnen die elkaar tegenspreken. Kan ik beter uitgaan van het Elsevier die meerdere critici aan het licht brengt of een 'ophitser' als El Gore?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op het gebied van het klimaatverandering is geen enkele bron betrouwbaar, omdat niemand precies weet wat er aan de hand is met het klimaat. Daarnaast zijn er velen (zoals Ellie) die er een slaatje uit proberen te slaan. Daar Elsevier de meningen van anderen verkondigt en daar ook nog een persoonlijk kleurtje aan geeft, is zij in het geheel niet betrouwbaar. Dat geldt overigens voor alle nieuwsmedia. Probeer je werkstuk dus zo neutraal mogelijk te maken en te doorspekken met verschillende meningen, met als eindconclusie dat we niet precies weten waar het naar toe gaat met het klimaat. Succes.

Elsevier is een tijdschrift dat meningen van anderen uitbrengt. met de nadruk op meningen, dus het is geen goeie bron voor een profielwerkstuk, want dat is vrij belangijk. p.s het is Al Gore :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100