Wat betekent het als iemand naar je knipoogt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Iemand die knipoogt, kan een ander laten weten dat hij hem of haar erg aardig vindt. 2. Het kan ook een signaal zijn dat de ander hetgeen gezegd wordt niet zo serieus dient te nemen en ook een signaal van een stilzwijgende afspraak tussen twee personen. 3. Last van dingen in zijn/haar oog

Dat kan van alles betekenen. Diegene kan je aardig vinden, maar het zou (hoe romantisch) ook een stuiptrekking van een oog kunnen zijn terwijl hij/zij jou toevallig aankijkt.

dat hangt af van de situatie waarin jeje bevind, als een meisje of jongen van ver naar je knipoogt in een fuif of zo dan is het waarschijnlijk interesse

Hangt ervan af. Soms kan het flirterig bedoelt zijn. Dit zie je vaak tijdens een feest. Het kan ook betekenen dat iemand een grapje maakt en jou met een knipoog duidelijk wil maken dat het maar een grapje is. Of juist een knipoog naar jou om je duidelijk te maken dat je het spelletje mee moet spelen. Het kan ook een soort bedankje zijn. Iemand laat iets vallen en jij pakt het voor diegene op. Dan kan diegene jou knipogen en vervolgens weer weggaan. Dit wordt dan vaak als een bedankje bedoeld.

Dat hangt er vanaf in welke situatie iemand je een knipoog geeft. Het kan een teken van verstandhouding zijn. Het kan een flirterige toenaderingspoging zijn. Het kan gewoon een groet zijn. Of het kan iemand zijn die een zenuwtrek of tic heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100