Als de bevolking op de wereld beter verdeeld zou kunnen worden zou er dan minder oorlog en minder honger in de wereld zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk niet dat het verschil zal maken hoe je de bevolking verdeeld oorlog is van alle tijden en dus ook van voor de huidige tijd waarin de werel bevolkin enorm toegenomen is wat helpen zou is de mensen die ze beginnen ze zelf ook uitlaten vechten ipv er andere arme drommels voor oplaten draaien en zelf lekker van een afstand leiding geven Toegevoegd na 33 minuten: ze beginnen is oorlogen beginnen

nee dan zou er nog steeds honger en oorlog zijn. het ligt er aan hoe zwaar je een bepaald gebied mag bevolken. zo als in afrika zijn sommige gebieden te zwaar bevolkt waardoor deze mensen geen eten kunnen maken voor zich zelf door dat het gebied word uit geput. en dus niets meer kan ondersteunen. 100 mensen in een droge woestijn word wat moeilijk om voedsel te zoeken dan 100 mensen in een groen water rijk gebied. ook speelt educatie natuurlijk een rol. waneer een land zwaar over bevolkt is zal het moeilijker worden de educatie om hoog te schroeven om dat ze moeten roeien met de riemen die ze hebben dan komt educatie op de laatste plek, overleven op de eerste ! en als men geloof opzij zou zetten zou er al heel wat meer vrede op aarde zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100