Bestaat er een klok die elke dag (groot) de dag aangeeft?

Dus geen klok met de tijd, maar meer met de dag (en evt. datum/tijd). Dit zou buitengewoon handig zijn voor mijn oma, die dementerende is en steeds moeilijker beseft welke dag het is. Nu ziet ze dit nog aan de krant, maar verder leest ze de krant niet meer, dus is zo'n klok misschien een goede optie. (Voor haar zijn dagen erg belangrijk om te weten, m.b.t. medicijnen, het buitenzetten van het afval, het langsgaan bij mijn eveneens demente opa, etc.)

Alvast dank voor uw antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor die zijn er. (deze is in het engels) http://www.beslist.nl/products/huis_tuin/huis_tuin_505127/r/datum_en_dag/ (en deze in het Nederlands) http://www.kosterklokken.nl/klokken/datumklok

Ja hoor kijk even op www.kalenderklok.nl Toegevoegd na 31 minuten: Het is heel belangrijk voor je oma, ze kan proberen hem via de zorgverzekering of de gemeente bij het WMO loket vergoed te krijgen, doe wel eerst de aanvraag voor je hem aanschaft, de gemeente en zorgverzekering willen vaak zelf bepalen bij welk bedrijf een hulpmiddel aangeschaft wordt.

Is deze klok misschien iets? kwam hem op marktplaats tegen

Bronnen:
http://huis-inrichting.marktplaats.nl/woon...

Op deze pagina staan een aantal handige oplossingen: http://www.winkelmetzorg.nl/c-848758/dag-datum-klokken-kalenderklokken/ De minst dure is een horloge. Het eerste Nederlands sprekende horloge dat naast de tijd ook dag en datum uitspreekt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100