Op welke tijdstippen lunchen mensen op een kantoor?

Is er een overzicht met een verdeling van de tijdstippen waarop mensen gaan lunchen? Dit wil ik weten ivm het verzenden van een nieuwsbrief. Ik probeer het vaste tijdstip te verantwoorden bij de baas en een goede window te vinden

Het liefst toegespitst op mensen werkzaam in de IT-markt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Missha023; Toen ik nog bij een groet automatiseerder werkte zat het grootste deel van de mensen tussen twaalf en half twee te bikken en was de kantine afgeladen.

Sorry, ik snap geen hout van de motivatie van deze vraag. Misschien kun je daar nog iets over uitleggen. Ik heb wel werkervaring in de IT-sector, dus ook met lunchen in die branche. Ik heb het altijd verdomd om mijn lunch voor mijn computer weg te werken. Eten doe je in alle rust, met familie, goeie kennissen of collega's in een ruimte die daarvoor geschikt is. Een lunch gebruik je doorgaans tussen twaalf en twee uur.

Functie afhankelijk. Soms is het vast gezet zo circa tussen 12,00 en 14,00 Maar veel gaan lunchen als ze tijd hebben. Ik eet wanneer het me uit komt

De meeste mensen lunchen tussen 12.00 en 14.00 uur, een half uur tot een uur. Maar er zijn ook veel mensen die hun broodje achter de computer opeten en niet echt gaan lunchen.

De It-ers die ik ken starten later dan de gemiddelde werknemer: 10:00 versus 8:30. Daar komt bij dat ze wat minder kantinerig zijn en hun lunch danwel pizza verorberen achter de pc onder het spelen van een spelletje Quake;) Maar ja, de ene it-er is de andere niet. Als ik jouw opdracht moest vervullen zou ik met een deel van de doelgroep persoonlijk contact opbouwen. Dat heeft minstens drie voordelen ten opzichte van jouw methode: 1 Je leert je doelgroep kennen en je doelgroep leert jouw kennen: het is goed voor je netwerk. 2 Je leert niet alleen de lunchgewoonten kennen, maar ook in welke producten ze belang stellen en waar hun prioriteiten liggen. 3 It's fun!

Bronnen:
www.userfriendly.org

Bij ons op kantoor moet je je lunch houden tussen 12.00 en 14.00 uur, de meeste mensen gaan om 12.00 uur of 12.30 uur (half uur pauze). Ik snap de connectie met de nieuwsbrief niet helemaal, waar wil je de nieuwsbrief naar toe sturen? Mensen in je eigen bedrijf, een ander bedrijf? Tijd van lunchpauze zegt niet zoveel, iedereen kijkt zijn/haar mail op een ander moment van de dag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100