Waar kan ik meer en specifieke informatie vinden over de disharonische psych. ontw. van verst. gehandicapten?

In mijn werk kom ik cliënten met een groot verschil in niveau tussen de verschillende ontwikkelings aspecten binnen één individu. Bijv: Cognitieve vergelijkbere leeftijd van zes maar sociaal-emotioneel een vergelijkbare leeftijd van 2! (Kan "goed"leren maar moet wel altijd zijn zin krijgen en is bijzonder egoistisch)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je dysharmonisch bedoelt zou ik als ik jou was toch eens met volledige woorden (niet de hier gebruikte afkortingen dus) gaan zoeken op Google. Uiteraard moet ik daarbij de kanttekening plaatsen dat ik het met mijn voorganger hierboven eens ben en dat, afhankelijk van het belang van het antwoord internet misschien niet zo'n betrouwbare bron is. Aan de andere kant je stelt deze vraag hier ook, dus ik zie niet in waarom Google niet zou kunnen.

zie bron Toegevoegd na 29 seconden: Ik zou het niet weten ,maar ik denk dat u het antwoord beter in uw netwerk van collega's kunt zoeken.... Als u deze info voor uw vak nodig heeft zou ik niet op een onbetrouwbare bron als internet af gaan. Als u dat wel doet in ieder geval wel de betrouwbaarheid van de bron onderzoeken.

Bronnen:
http://www.hcc.nl/eCache/DEF/10/467.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100