Kan je hoogtevrees in de ruimte hebben, en voelt dat hetzelfde als je bijvoorbeeld op 30 meter hoogte staat?

Als je hoogtevrees hebt en je gaat naar de ruimte ( maan bv of ergens anders in de ruimte ), heb je daar dan ook hoogtevrees omdat je denkt dat je op de aarde valt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Rondvlucht of een ballonvaart heeft totaal niets met hoogtevrees te maken want je hebt voelbaar een vaste ondergrond. Het word anders met bungeejump of zo'n katapult op de kermis waar je 50 meter omhoog geschoten word. Maar in de ruimte - dus als ruimtevaarder - heb je geen last van hoogtevrees omdat je geen ondergrond voelt. je bent gewichtloos.

Dat kan niemand beantwoorden want als je hoogtevrees hebt, pas je er voor om de ruimte in te gaan. (denk ik)

Als je een persistente hoogtevrees hebt, kom je niet door de keuring om in de ruimte te kunnen belanden. Hoogtevrees is goed te overwinnen. Neem een rondvlucht van 1/2 uur of een ballonvaart. Het leuke is dat je je dan niet in hoeft te beelden dat jij omhoog gaat maar dat alle mensen /huizen/wegen/auto's veranderen in speelgoedformaat. Lukt je dat dan heb je een heel goede kans dat je hoogtevrees afneemt of zelfs verdwijnt. Bij mij en diverse anderen heeft dit zeer goede resultaten gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100