hoe kan ik mij volwassener gedragen?

Ik ben optimistisch ingesteld en ben meer van de daden, dan van het kritisch nadenken. Ik ben bijna altijd vrolijk en (glim)lach veel. Hierdoor lijk ik misschien jonger. Nu wil ik graag een relatie met een man van bijna 6 jaar ouder (26). Hoe kan ik voorkomen dat hij mij te jong vind? Hij is mijn collega en werk zeer nauw samen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je wordt vanzelf volwassener, en misschien wordt/is hij wel verliefd op jouw spontaniteit, en die is dan ineens weg. Je kunt je niet je hele leven anders gedragen dan je bent, vroeg of laat val je door de mand. Oke je kunt wel proberen voor je ergens zomaar inspringt tot 10 te tellen, maar of dat echt helpt..

Verliefd worden is een emotie, dat valt bijna niet te sturen, blijf wie en hoe je bent, zo vindt iemand je aantrekkelijk, of niet. Maar dat is niet je vraag, dus een antwoord dan maar, luister naar een persoon en laat deze ook uitpraten, reageer niet op kritiek alsof je je aangevallen voelt, dat komt vaak onvolwassen over. Praat niet in kindertaal, bijv over papa en mama, maar over je vader en moeder, of je ouders. Neem je eigen beslissingen, durf daarbij ook nee te zeggen, of een vraag of stelling kritisch te benaderen.

Blijf dicht bij jezelf. Het heeft helemaal geen zin om je anders voor te doen dan je bent. Dat houd je echt niet lang vol. Ik heb zelf een relatie met een vrouw die 10 jaar jonger dan mij is. Ik zou het echt niet leuk vinden als zij zich net zo zou gaan gedragen als ik. Ze houd me juist jong! Als ik iemand wil die net zo 'volwassen' dan mij is, had ik wel een vrouw gekozen van m'n eigen leeftijd. Veranderen voor iemand is echt geen goed idee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100