is het mogelijk dat iemand in zn slaap je gedachttes kan lezen?

Mijn vriend en ik lijken eigenlijk bizar veel op elkaar en komen er ook steeds meer achter dt we veel dinge hetzekfde hebben. Het patroon van omgaan met problemen, tot aan dezelfde mobieltjes vroeger. Zelfs in de mobielen die we nu hebben op rare wijze kreeg ik een scheur in mijn mobiel scherm. Hij had zijn mobiel een week van te voren laten vallen en er zat een scheur in. Mijneis spontaan gekomen maar zelfs die scheur liep hetzelfde over het scherm.

Nu vannacht lag hij te slapen en lag ik op de bank na te denken waarop hij opeens in zijn slaap hardop esn antwoord gaf op wat ik dacht.
Ik vind dit echt bizar en het roept veel vragen op. Hoe kan dit

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is niet mogelijk. Er is nog nooit aangetoond dat gedachtenoverdracht mogelijk is. Wel kun je dezelfde gedachtenlijnen volgen.

Da's heel normaal, hoor. Jullie hebben veel gemeen. Jullie maken veel dezelfde dingen mee. Dus vlak voor het slapen gaan is het heel normaal dat jullie aan dezelfde dingen denken. Als hij dan net is ingeslapen, en droomt over de dingen waarmee hij bezig was vlak voordat hij insliep, dan hoeft het dus niet te verbazen dat dat dezelfde dingen zijn waarover jij op de bank aan het nadenken bent. Het valt jou heel erg op, dat wel. Daardoor blijven deze dingen zo goed en sterk in je herinnering hangen. Maar heel bijzonder is het niet.  

Je ervaart dingen zoals je ze wilt ervaren. Had je vriend vannacht iets heel anders gezegd, dan had je deze morgen niet eens meer geweten wat precies, maar toevallig kon je het inpassen in je gedachtes en voila, het is ineens gedachtenlezen.De treffers onthoud je, de missers niet. hoevaak denk je aan iemand en er gebeurt niets, maar n enkele keer denk je aan iemand en die hangt even later aan de telefoon. Telepathie? nee ook gewoon toeval. En je mobieltjes zijn van hetzelfde merk zeg je. best kans dat ze allebei dezelfde zwakke plek hebben door de constructie, dat ze, als ze kapot gaat, op dezelfde plek kapot gaan. Dus allemaal niet zo spannend als het lijkt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100