Wat is de beste methode om een nacht wakker te blijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. ogen open houden 2. bezig blijven 3. activiteiten ondernemen 4. zorg voor interessant gezelschap 5. lichten aan laten 6. zorg voor een verse sexpartner of zorgen dat je iets hebt waar je je vreselijke zorgen om maakt... dan doe je ook geen oog dicht

Geen oog dicht doen en dan gaat alles verder vanzelf...

overdag slapen....

Actief bezig blijven, en bij sommige mensen werkt energy drink / koffie.

Proberen een beetje actief te blijven en frisse lucht en ook niet te veel koffie,is ook weer niet goed.

Speed werkt erg goed naar het schijnt. Maar om het goedkoop te houden; koffie en luciferstokjes voor tussen je oogleden ;)

in beweging blijven

■gaan staan in plaats van zitten; ■voeten in koud water plaatsen of op de koude vloer zetten; ■lichamelijke oefeningen doen, bijvoorbeeld push-ups; ■zorg dat u actief bezig bent; verveel uzelf niet; ■probeer een nacht door te studeren om uzelf wakker te houden.

Als je om welke reden dan ook een nacht moet overslaan. Zorg dan dat je die activiteiten voor handen heb die je graag doet. En houd er rekening mee dat je tegen het ochtendgloren een dip krijgt. Laat zeggen tussen 4 en half 6 in de ochtend... Dus zorg ervoor dat je, je daar op voorbereid... Wat ook wilt helpen is dat je er voor zorgt dat je ogen vochtig blijven... Vanuit medisch oogpunt is het enigszins verantwoord voor het menselijk lichaam om 5 aaneengesloten etmalen wakker te blijven. Dus één nacht overslaan is op zich niet zo'n heel groot probleem...

Als ik mijn hoofd en mijn handen tegelijk gebruik voor iets leuks, dan blijf ik het langst wakker. Ik heb bijvoorbeeld weleens een nachtlang getekend. Misschien kun je nog aangeven wat het doel is van de nacht wakkerblijven. Moet je heel vroeg naar het vliegveld en moet je de tijd vullen? Of moet je een nacht doorwerken? Als je activiteiten al vaststaan voor de nacht, gooi dan als het kan een raam open, maak het licht fel, zet koffie of drink een energiedrank, zet geluid aan (televisie, radio)... Prikkel zoveel mogelijk zintuigen. En zorg als het kan voor andere wakkeren (alleen vrijwilligers ;)). Hoe meer zintuigen rusten, hoe moeilijker het is om wakker te blijven. Succes!!

Power metal. knappe jongen die dan nog in slaap valt.

een artilleriebeschieting. Ik geef je op een briefje dat je geen oog dicht doet. Toegevoegd na 22 minuten: Of slapen op het dak van een hotel in Timboektoe. Ze hebben er minstens 4 moskeeën, waar de hele nacht door om en om prachtig gezongen wordt...maar hard ! Je doet gegarandeerd geen oog dicht.

Probeer eens een groepje muggen op je kamer toe te laten. Heb vannacht geen oog dicht gedaan...

Gewoon op GV blijven rondhangen. Ik heb het namelijk wel eens net andersom, dat vergeet te gaan slapen. Dus als je op die manier probeert wakker te blijven, zal dat ook wel lukken.

Hele nacht doorgaan.!!!

*muziek draaien waar je fit van blijft. *Dextro energie. *Koffie. *Tussendoor een douche nemen (als je er tijd voor hebt) *In beweging blijven. meer heb ik er niet, maar dit moet wel voldoende zijn. :-) Toegevoegd na 26 seconden: Red bull, of cola drinken.

Naar een heel gezellig feestje gaan, een lekker drankje nemen en met hele leuke mensen praten. Op het moment dat bijna iedereen naar huis gaat nog lekker blijven hangen met wat mensen en nog een hapje en een borreltje nemen. Daarna naar huis gaan en in coma in bed vallen...........maar dan is het wel gelukt!!!!

Bronnen:
Eigen ervaring!

mentale uitdaging. Voor de t.v. gaan zitten val je in slaap. Maar stel jezelf voor een moeilijk, doch niet onoplosbaar probleem en je blijft gegarandeerd wakker.

Naar de disco gaan.

net als ik..insomnia kweken...ben je 6 dagen wakker ;)

Alle adviezen hiervoor, plus dit: eet regelmatig iets. Bij voorkeur lichtverteerbare dingen, geen zware vettigheden of veel zoet. Fruit (vitamine C pept op) en droge crackers bijvoorbeeld. Door je spijsvertering aan de gang te houden kun je actiever blijven.

Niets eten.... Door de honger blijf je wakker

Ik persoonlijk blijf wakker door te computeren...

De voordeur open laten staan ;-)

Ik zou niet gaan computeren. Als het 's avonds is word ik zelf slaperig van het kijken naar het beeldscherm, mijn ogen gaan vanzelf dicht. 1) Drink veel cola 2) Als je niet in je 1tje bent, kan je een spelletje doen. Helpt ook. 3) Gewoon proberen niet je ogen dicht te doen.

1) zorg dat je omgeving licht blijft, want zodra het donker wordt gaan je hersenen hormonen produceren waardoor je slaperig wordt. 2) houd je hersenen actief 3) slaap van te voren 4) eet, maar met mate

Avond vantevoren goed slapen, energy drank werkt alleen maar als je goed hebt geslapen de nacht vantevoren. Bedenk goed dat je er na lang nodig hebt om bij te komen. Bijslapen zal niet werken, je moet je ritme aanpassen en dan iedere nacht iets langer proberen te slapen.

Zorg voor een zak cocaine. Je hebt dan echt geen behoefte meer aan slaap. Zelfs op het moment dat je wel weer mag gaan slapen duurt het nog uuuuren voordat dat lukt. Wel regelmatig een flinke snuif nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100