Hoe vind jij jezelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoewel er volgens mij niet echt mensen zijn die aan mij een hekel hebben, kan ik me vreselijk aan mezelf ergeren. Altijd alles nét iets beter weten, altijd mijn gelijk willen krijgen.. Aan de andere kant ben ik op sommige momenten ook wel tevreden met mezelf.

Ha, die Diaantje; Een pedante betweter met een grote smoel die zichzelf erg graag hoort praten maar weinig klaarspeelt.

Ik deel de mening van een aantal anderen dat ik een 'Big Bad Bitch' ben...

Geweldig! Ben een zeer tevreden persoon. :-)

Natuurliefhebber.

Creatief persoon met een groot ondernemings gevoel. Daarbij ben ik erg enthousiast en met vlagen een leuk mens om mee te praten. Ik ben tevreden met mijzelf.

Een typische puber! altijd chagrijnig, en alles is k*t. nee, eve zonder gekheid. ik ben niet egoïstisch, ik ben gewoon de beste!

Tja, moeilijke vraag. Ik vind mezelf grandioos, anderen vinden van niet Dus zal het wel niet zijn. Maar serieus, Ik denk dat ik redelijk nuchter ben maar wel kan relativeren en af en toe ben ik wel prettig gestoord.(volgens mijn vrouw tenminste)

Ik kan alleen maar zeggen wie ik ben, als ik zou weten wie ik was... En ik weet niet wie/wat ik ben... Ik kan alleen wat zeggen over wat anderen denken dat ik ben en daar klopt niets van... En dan nog is het zo, dat als ik iets van mezelf kan vinden dat het zo aan verandering onderhevig is dat op het moment dat ik het zeg het alweer anders kan zijn... Wat ik in waarheid kan zeggen over mezelf is dát ik ben, maar niet wát ik ben... Ik voel me wel een domoor met het geven van dit antwoord, grote kans dat niemand het zal begrijpen, laat staan dat iemand het waardeert, laat al helemaal staan dat dit het goede antwoord zou zijn in de ogen van de vraagsteller...

Ik vind mezelf een doorzetter en een harde werker. Ook ben ik een goede vriendin, die erg attent is.

ik vind mijzelf niet... maar da's niet erg want ik ben ook niet op zoek naar mezelf... ik ben mezelf namelijk niet kwijt...

Niet aardig of zo, maar gewoon mezelf: assertief, eigenwijs, jaloers, overgevoelig, humeurig, emotioneel, dramatisch, prettig gestoord...

Ik heb nog niet gezocht ... :-) Maar over het algemeen een vrij rustig en een "denkt te makkelijk" persoon.

Een luie donder, te beroerd om te lopen, te beroerd om te werken, eeuwige bankligger en drugsgebruiker. Maar wel heel lief voor vrouw en kind.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100