als iemand is gehypnotiseerd en niet eruit wordt gehaald blijft deze persoon dan gehypnotiseerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hypnose raakt vanzelf uitgewerk. Er zit een maar aan, opdrachten , onder hypnose gegeven die na de hypnose blijven gelden, posthypnotische suggestie. blijft functioneren. Dat laatste maakt hypnose ook zo gevaarlijk wanneer de situatie niet gecontroleerd wordt, de hypnotiseur kan dan allerhande opdrachten tijdens de hypnose meegeven die na de hypnose de gehypnotiseerde dingen laat doen die niet eigen keuze zijn. Mede daarom raad ik mensen aan nooit aan hypnoseshows etc mee te werken maar er ook niet naar toe te gaan. De persoon die de hypnose-act doet heeft andere belangen dan (uitsluitend) het welzijn van zijn deelnemers. Blijf dus baas in eigen brein!

Een persoon komt er vanzelf weer uit, al duurt het langer. Het ligt er ook aan hoe diep deze persoon in hypnose zit. Dit heb ik gezien op Discovery Science. Maar iedereen komt er altijd weer uit! Voor de critici onder ons: hypnose is wetenschap en niets bovennatuurlijks!

Nee hoor,die persoon gaat gewoon van een tranceachtige slaap over in een gewone slaap en wordt op een gegeven moment weer vanzelf wakker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100