Weet iemand een goed bedrijf om te bezoeken in verband met fysica? Ik heb als onderwerp voor m'n eindwerk 'Zwaartekracht'.

In het laatste jaar op school moet ik een eindwerk maken. Mijn eindwerk zal gaan over zwaartekracht. Hiermee heb ik het over valversnelling en de zwaartekracht die huishoudt in ons heelal... Ik kreeg de opdracht om een bedrijfsbezoek te brengen aan een bedrijf dat het best past bij jouw onderwerp, maar ik heb geen flauw idee waar ik een bedrijfsbezoek kan brengen dat te maken heeft met zwaartekracht of fysica? Ik loop al weken te piekeren, heeft iemand van jullie een goed idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Cern in Zwitserland zal wel wat te hoog/ver gegrepen zijn, dus daarom is Nikef misschien wel een goede vervanger. Nikef houdt zich namelijk ook bezig met zwaartekrachtsgolven en zij kunnen je daar vast wel meer over vertellen. https://www.nikhef.nl/wetenschap-techniek/astrodeeltjesfysica/zwaartekrachtsgolven/zwaartekrachtsgolfonderzoek-bij-nikhef/ Zie https://www.nikhef.nl/over-nikhef/bezoek-nikhef/rondleidingen/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100