waar komt kou in natuur vandaan

Weet jij het antwoord?

/2500

Kou bestaat niet in werkelijkheid, kou is de afwezigheid van warmte... Dus als je iets niet opwarmt, dan koelt het af... Dus in de natuur is dat hetzelfde, het koelt af...

De kou is er standaard, alleen sterren zoals onze zon maken het aangenaam of kunnen het aangenaam maken. Toegevoegd na 6 minuten: + 5 graden Kelvin is standaard de rest is meegenomen namelijk.

De stand van de aarde ten opzichte van andere elementen van ons sterrenstelsel bepalen het weer op onze planeet.

Wegvallen van de zonne(n)warmte door draaiing van de aarde rondom de zon en eigen as. Maar ook op onze aarde kunnen we onder druk gassen vloeibaar maken; cryogene gassen (extreem)koude gassen; vloeibare stikstof -196 / zuurstof - 180 graden etc.... Met deze gassen kunnen we dan ook heel wat natuurlijke koude creeeren.

"Kou" is afwezigheid van warmte. Warmte is energie. Warmte geeft moleculen bewegingssnelheid. Deze bewegingssnelheid geven we de naam Temperatuur. De ijskast zorgt er dus voor, dat energie van binnen de ijskast naar buiten gaat via die buisjes achterop... de warmte-energie stroomt dan stiekem toch langzaam door de isolatie van de ijskast heen naar binnen toe. De zon geeft warmte, energie. Als er iets tussen jou en de zon staat... neemt dat ding de energie op... en sta je dus "in de kou". als er helemaal geen energie is... staat alles stil... dit is bij zo'n 273 graden C onder nul. En als je dingen maar warm genoeg maakt, vliegt alles uit elkaar..

Bronnen:
Mezelf

uit het noorden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100