Hebben jullie je ook wel eens afgevraagd waarvoor er chem-trails zouden worden gemaakt?

Hoorde laatst van mijn broer dat dit door de pharmaceutische producenten 'gesproeid' zou worden om zo hun producten te kunnen blijven verkopen. Nu ziet hij vaak complot theorieën en blijkt het vaak goed te zien. Er gebeurt vaak iets waarvoor hij al jaren geleden gewaarschuwd heeft en daarom wuif ik het niet meer meteen weg. Zou er een verklaring zijn waarom je ze zo vaak ziet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk is er een goede verklaring waarom je ze zo vaak ziet. Vliegtuigen produceren nu eenmaal een wit spoor. Dat komt door de uitlaatgassen, in combinatie met de wervelingen, waardoor waterdamp condenseert achter een vliegtuig. Dit is heel gewoon. Ook vliegtuigen waarvan je absoluut zeker weet dat ze niets sproeien, produceren zo'n wit spoor. Je kunt nu wel gaan zeggen dat veel van die witte sporen de gewone vliegtuigstrepen zijn, maar dat sommige chemtrails zijn - maar dan kun je net zo goed zeggen dat vrachtwagens chemsounds maken, die ons tam maken en die zorgen dat wij de leugens van de politici voor zoete koek slikken. Kijk maar, alle vrachtwagens maken een brommend geluid - toch? En ja, bij de meeste vrachtwagens is dat gewoon het motorgeluid - maar bij sommige vrachtwagens zijn dat chemsounds! Echt waar, hoor! Goed, ik overdrijf hier misschien, maar wat is nu helemaal het verschil tussen de chemtrails van de vliegtuigen, en de chemsounds van vrachtwagens die ik zojuist heb verzonnen? Toegevoegd na 1 minuut: PS. Sommige mensen zien nu eenmaal overal een complot in. Misschien is die neiging erfelijk. Dat zou verklaren waarom jij zo snel denkt te zien dat je broer gelijk heeft - dat heeft hij helemaal niet (net zoals bij mijn zelfbedachte chemsounds), maar jij hebt zijn handicap ook, zij het in een wat lichtere mate. Ik weet niet of dit zo is, maar het zou zomaar kunnen... Toegevoegd na 4 minuten: Nog één laatste opmerking. Van chemtrails zouden *alle* farmaceuten voordeel hebben. Dat sproeien zou dus alleen zin hebben, als ze het allemaal samen zouden doen. Anders zou één farmaceut de kosten dragen, terwijl alle andere er alleen maar voordeel bij zouden hebben. Maar als ze het allemaal samen zouden bekokstoven, zou dat betekenen dat er tienduizenden mensen van op de hoogte zouden moeten zijn. Als dit al generaties lang aan de gang zou zijn, kom je zelfs op honderdduizenden mensen. Er is nog nooit een complot geweest waarvan tienduizenden of honderdduizenden mensen op de hoogte waren, en dat desondanks geheim is gebleven. Dat bestaat niet, dat gaat nooit lukken.

Bronnen:
http://www.skepsis.nl/chemtrails.html

Nee, maar ik heb me wel meer dan eens afgevraagd waarom mensen zo graag willen geloven in het bestaan van chem-trails en in het bestaan van het complot dat daar dan weer achter zou moeten zitten. Dat je broer ook wel eens dingen goed heeft gezien, zegt niets. Als je maar genoeg roept, komt er gewoon wel eens een keer langs dat je toevallig gelijk hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100