hoe bereken ik de joule als ik geen massa heb?

ik moet een werkstuk schrijven voor natuur en ik heb geen idee hoe ik de joule bereken als ik de massa niet heb en de rest wel. dat betekent dus dat ik de joule en de massa niet heb. de joule mag ik ook berekenen in een practicum (proef) hoe zou dit kunnen? de soortelijke warmte is 0,377 joule per gram per graad en ik weet al hoe je de delta t berekent alvast heel erg bedankt!

Toegevoegd na 2 uur:
ik moet een werkstuk schrijven voor natuur en ik heb geen idee hoe ik de joule bereken als ik de massa niet heb en de rest wel. dat betekent dus dat ik de joule en de massa niet heb. ik mag geen weegschaal gebruiken ;(de joule mag ik ook berekenen in een practicum (proef) hoe zou dit kunnen? de soortelijke warmte is 0,377 joule per gram per graad en ik weet al hoe je de delta t berekent alvast heel erg bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Q=m x c x DELTA T P= m/V (waarbij P = rho) m= P x V met andere woorden als je door middel van een practicum het volume kan bepalen. kun je de massa berekenen ( de dichtheid kan je opzoeken d.m.v c ) en zo kan je vervolgens Q berekenen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100