Lichaamsgeur of Cologne, wat werkt beter?

Het is bewezen dat je lichaamsgeur bepaalde vrouwen aantrekt. Nu vraag ik me af, als je op een date gaat is het dan wel goed om een geurtje op te doen? Verdringt aftershave of een cologne niet je lichaamsgeur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is geen beter. Het hangt er van af waarom je die vrouwen wilt aantrekken Ben je op zoek naar een vaste partner om evt kinderen mee te krijgen is wapperen met je lichaamsgeur beter. Er is een theorie dat het krijgen van een sterk nageslacht afhangt van een groter verschil in je immuunsysteem en dat zou zich uiten in je geur, en vooral vrouwen zijn daar gevoelig voor, helemaal in hun vruchtbare periode. Dus de vrouw die jou lekker vind ruiken is volgens die theorie in staat je de sterkste kinderen te baren omdat jullie wat dat betreft goed bij elkaar passen. Is je doel veel vrouwen versieren, tja dat is een ander verhaal, dan werkt mogelijk een luchtje uit de winkel beter omdat dat voor een breed publiek is gemaakt met meer kans op vrouwen die het lekker vinden. Toegevoegd na 3 minuten: Zie ook de links over dat immuumsysteem

Bronnen:
http://www.mareonline.nl/archive/2013/09/1...
https://www.gezondnu.nl/weerstand-verhogen...

Een aftershave of geurtje verdringt meestal je lichaamsgeur. Wanneer je op safe wilt spelen kun je beter fris gewassen naar de date gaan. Ook al is het bewezen dat lichaamsgeur bepaalde vrouwen aantrekt, is het nog maar de vraag of jij die bepaalde vrouwen aantrekkelijk vindt. En het is niet alleen de geur die een vrouw aantrekt. Wat ik bedoel met safe spelen is dat een geurtje (uit een flesje) heel persoonlijk is en wanneer jou date je geurtje niet lekker vind ruiken ze sneller zal afhaken. Het is vervelend om een "vieze" geur te ruiken en dit zal afleiden van je aantrekkelijkheid.

Ik zou eerder op een man vallen die een lekkere after shave op heeft, maar niet overdadig. Hij laat zo zien dat hij zich verzorgt. Zeker op een eerste date lijkt me dat geen overbodige luxe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100