Hoe maakte mensen vroeger hard water zacht of zachter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

beetje azijn er in. Werkt nog steeds prima . schoonmaakazijn is ongeveer 2X zo sterk als keukenazijn. Toegevoegd na 6 minuten: Voor consumptie is doorkoken het beste, daarna wel filtreren. In oa. Zwitserland zijn gebieden waar het water zo hard is dat het haast niet te drinken is zonder het te ontharden. Er CO2 in laten borrelen wil ook (niet te lang anders vormt zich Ca-bicarbonaat en dat is wel weer oplosbaar) maar steeds weer moet men dan filtreren. Het gebruik van EDTA (TAED) is nog steeds in gebruik. Dat water is niet goed drinkbaar, de overmaat aan EDTA of ionenwisselaar demineraliseert ook je lichaam (wordt als gelatie therapie opzettelijk toegepast om zware metalen uit het lichaam te halen) MAGNETEN WERKEN NIET GOED

Met soda. . .

Door het een tijd(je) te laten doorkoken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100