weet iemand waar ik lege plastiek tubes en een vulmachine kan kopen,liefst in belgie of nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er staat er één tweedehands bij omnytec: http://omnytec.nl/verkoopaanbod-4-601-Tubevulmachine.asp Uiteraard kunnen deze mensen je ook vertellen waar je de tubes kunt kopen. Het kan ook zijn dat je een veel goedkopere optie bedoeld, waarbij niet alles geautomatiseerd is. Dan moet je even hier kijken: http://www.afvulmachines.com/vulmachines-en-sluitsystemen/category/tubevulmachine Behalve een vulmachine heb je ook een tubesluiter nodig. Ook bij de laatste optie kun je zeker vragen waar je de tubes kunt bestellen. Deze mensen hebben alle adressen en weten ook welke tubes het beste bij hun vulmachine passen.

Als jezelf osmetica of verf of eender welk smeerseltje maakt op amateur-niveau, kun je bij dedrogist of online terecht voor lege (aluminium) tubes, die je met de hand vult en sluit. Werkt prima. En kijk eens bij een winkel voor laboratoriumbenodigdheden (vaak verkrijgbaar bij / viade apotheek) wat voor andere mogelijke oplossingen er nog zijn. Plastic tubes moeten geseald worden, en daar heb je inderdaad apparaatjes voor nodig.En niet zomaar apparaatjes ; ze nemen een flinke huiskamer in beslag, en naast een vuller heb je ook een sealer en een capper nodig (om de tubes te sluiten danwel te doppen). Dan praat je over een complete fabrieksinrichting. (Zie afbeelding). Prijzen staan er online niet bij, maar reken maar op een bedrag waar je ene leuk huis van kunt kopen. Maar voor een paar cent kun je flink wat aluminiumtubes kopen, die je kunt vullen met wat je maar wilt. (Ik heb er wel eens een paar als sinterklaassurprise gebruikt, met oorbellen in aardappelpuree. Erg lachen.

Bronnen:
http://www.labstuff.nl/contents/nl/d14.html
http://www.packsysglobal.com/en/packsys-gl...
http://www.wapwereld.nl/lege-tube-50-gram.html

De informatie over vulmachines heb je al gekregen. Lege plastic tubes kun je o.a. bij de apotheek kopen. Daar heb ik ze in ieder geval ooit gekocht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100