Bestaan er pc games met zee en golven waar je kunt surfen of kunt genieten van de zee? Of websites die alles met water, rivieren en zee te maken heb?

Ik hou enorm van golven, zee, en gewoon water, rivieren,... Bestaan er zo games die levels in zich hebben die dat hebben? Crysis 2? Of andere games waar water een rol speelt in de levels?

Ik vind water enorm fascinerend en ik kom er tot rust mee. Het moeten geen games zijn. Ook websites (livestreams) waar water, zee, rivieren centraal staat.

Van harte dank voor de tips op voorhand !

Toegevoegd na 1 minuut:
Als ik een wallpaper zie van een zee raak ik al opgewonden. Dat wil toch veel zeggen! Alle websites die met water en rivieren, zee te maken hebben ZIJN WELKOM.

Groetjes en nogmaals veel dank op voorhand voor de tips.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is een wii spel waarin je de zee kan verkennen. Die heet Endless Oceans (en er is ook een vervolg, die heet Endless Oceans 2). Wel leuk: duiken in je eigen huiskamer ;) Op deze site staan online games waar je kan surven: http://www.surfing-waves.com/game/game_free.htm Toegevoegd na 7 minuten: hier een paar live streams van Florida http://www.angelfire.com/fl/boardheads2/surfcams.html Oh en deze (dezelfde site) http://boardheads2.com/ http://www.surfline.com/home/index.cfm http://www.livestream.com/wccanoe http://www.livestream.com/TelemedellinTV

Met UPC heb je een zen kanaal waar wel vaak dit soort dingen zijn.

Qua games enzo zijn er wel wat simulators, zoals Virtual Sailor. En natuurlijk de vis games, waarbij je op zee zit te vissen. Zoals Rapala Pro Fishing, Rapala Tournament fishing, die heb je voor de pc, xbox 360 en playstation 3. En je hebt Endless ocean voor de Wii. Maarja, je ziet niet bij elke game de hele tijd op zee. Qua televisie heb je bij UPC en via de sateliet Sail TV. dan moet je wel je pakket voor de TV uitbreiden. Je kan ook TheSailingchannel op internet bekijken. Maarja om nou echt te zeggen dat het iets is om lekker van de zee te genieten ? Ik denk helaas dat dat toch het beste gaat gewoon op het strand of op een bootje op zee.

Bronnen:
http://www.hangsim.com/vs/
http://www.sail.tv/
http://www.thesailingchannel.tv/

Endless oceans met enya muziek.

Op http://secondlife.com heb je diverse virtuele landschappen waaronder stranden, meren, rivieren e.d. Zie bijv. deze bestemming: http://secondlife.com/destination/sanctuary-of-fae maar er zijn er veel meer die voor jou interessant zijn. Second life heeft de naam van een sociaal iets te zijn, maar ik ga er vaak naar toe voor de mooie landschappen, ook het geluid is erg goed. Kost niets, is erg mooi en installatie van de second life software is eenvoudig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100