Waar kun je een vriezer allemaal voor gebruiken?

Ik heb talloze voorbeelden voorbij zien komen hier, dus ik ben wel toe aan een overzicht.
Denk aan praktische tips als: kleding invriezen tegen de stank, snoeren invriezen tegen de draaiing, voedsel invriezen tegen bederving.

Maar waar nog meer voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Knuffeldieren invriezen tegen bacteriën. Toegevoegd na 35 seconden: Snelkoelen van een flesje wijn of een biertje.

kammen en borstels invriezen tegen statisch haar... ook kleding om het statische eraf te halen... Toegevoegd na 4 minuten: ook leg ik mijn bril met zelfkleurende glazen in de vriezer voor een paar uur.. dan worden de glazen eerder donker als de zon schijnt

Je zou er in principe in de winter je overleden huisdieren in kunnen bewaren totdat je in het voorjaar het beestje in de tuin kunt begraven. Verder vroor ik vroeger wel eens een trui in als ik er weer eens kauwgom in had zitten, kauwgom laat (beter) los als het bevroren is.

je kan sommige zaden een kunstmatige kouperiode laten doorstaan in de vriezer, zodat ze beter kiemen. denk bijv. aan eenjarige ridderspoor.

Filmrolletjes, vooral die al belicht zijn, kun je door in de vriezer te bewaren lang behoeden tegen verval in kwaliteit voordat ontwikkelen plaatsvindt. Het afrijpen en bewaren van zelfgemaakte limoncello (mjam).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100