Waarom heb je (g)een geluksgetal?

En welke is het dan (niet)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn lievelingd getal is 24 omdat mijn oma geboren is in 92 en woont op nummer 24. En zij betekent heel veel voor me. het getakl geeft me geen geluk, maar het us fijn om een getal bij de hand te hebben, voor als je een keer zomaar een getak moet zeggen.... of voor de loto natuurlijk =D Toegevoegd op 01-05-2009 08:47:22 ik bedoel natuurlijk in 1924 hget toetsten bord doet het niet zo goed...

Geluk komt naar je toe als je het verdient!

Daarom!? Ik heb er een omdat ik dat leuk vind, mocht ik nou eens in een situatie komen waarbij iemand zegt: Snel, noem een getal... Dan noem ik dat nummer. En verder, eigenlijk zonder reden.

geluk is een momentopname. Momenten zijn niet te koppelen aan een getal.

Ik sluit me aan bij het antwoordt van kollius.

Geluk bestaat niet, toeval ook niet.

Omdat dat bijgeloof is.

24, omdat ik dat op de basischool ooit zo besloten heb. Ik vind het gewoon een prettig getal, hoewel ik niet de illusie koester dat het getal me geluk zou brengen.

Nee, omdat geen van de getallen mij ooit geluk gebracht heeft. Het is dus niet: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en verder tot je niet meer weet wat er na komt.

Mijn geluksgetal is Pi

ja mijn geluksgetal is 8. het is een teken van oneindig. want oneindig is het leven. zo ook mijn keuzes.

Ik heb geen geluksgetal, omdat ik geluk niet aan een getal verbind. Tja, het is gewoon een combinatie die ik niet leg zeg maar.

ik heb een heel raar geluksgetal; 373, wrom weet ik niet, ik schrijf het vaak op als ik aan het krassen ben tijdens telefoongesprek of zo. Ik hou het in de gaten of er eens iets met 373 gebeurt.