Hoe lang kan een wesp zonder voeding?

Hoe lang kan een wesp zonder voeding?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rond de 12 tot 22 dagen, als mijn bron het bij het juiste eind heeft tenminste. Toegevoegd na 8 minuten: Ik heb nog een bron toegevoegd die hetzelfde zegt. Maar het grappige is, dat ik nu het volgende vind: "How Long does a Wasp Live? Worker wasps usually live anywhere from 12 to 20 days, though the drones can live a bit longer and the queen wasps can live for up to one year. Some wasp nests can produce up to 15,000 wasps in one season." (Dit staat op: http://answers.ask.com/Science/Biology/how_long_does_a_wasp_live) Dus de duur van een normaal wespenleven staat gelijk aan de duur van het leven van een verhongerde wesp. Misschien worden ze niet oud genoeg om te kunnen sterven van de honger ;-)

Bronnen:
http://wiki.answers.com/Q/How_long_do_Wasp...
http://www.chacha.com/question/how-long-do...

Ik heb even moeten zoeken, maar de antwoorden varieren nogal. 12-22 dagen is redelijk veel voorkomend, sommige mensen zeggen 15 dagen, dat ligt er tamelijk tussenin. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel de wesp heeft gegeten van te voren. Wel is het zo dat een wesp in je huis voldoende te eten heeft om te overleven.

niet lang mijn zoontje had er 1 gevangen in een plastic potje {met luchtgaatjes} en die was na 2 dagen dood hij kon wel water aan door het condensvocht op de deksel hij stond ook niet in de volle zon of regen dus daar kon het niet aan liggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100