Wat gebeurd er als je een lekkend brein hebt?

Ik las dit artikel (betrouwbare site) en ik vroeg me af wat coor schade deze man aan zijn brein heeft/ kan hebben http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/79714/Loopneus_blijkt_lekkend_brein.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk gebeurt er verder niets, het hersenvocht wordt gewoon afgescheiden door de weefsels in het hoofd van de man en wordt voortdurend aangevuld als er een tekort aan ontstaat. Als je hersens 'te droog' liggen krijg je barstende hoofdpijn (zoals bij een kater van te veel drank het geval is).

Een lekkend brein kan helemaal niet. De hersenen zitten in vliezen en die zitten weer veilig opgeborgen in de schedel. Zou er iets ""breken of "lekken" dan ga je dood,. Ook bloedingen of verstoppingen van en bloedvat veroorzaken de dood en anders of verlammingen en andere neurologische afwijkingen. Ik heb wel mensen gezien die een schedelbasisfractuur hadden bij wie dan vocht uit oor en neus liep. maar dat kan je geen lekkend brein noemen, maar een breuk in de schedel. Een loopneus komt vanuit de voorhoofdholtes en er zit geen kanaaltje dat open is tussen je hersenen en je neus. Ik ben bang dat dat raar maar ware verhaal vol onjuiste aannames zit. Niet alles wat op internet staat is waar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100