Zijn er ook blanke albino's die zwart zijn?

Dus een blanke die zwart is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een albino heeft geen pigment, een 'zwarte' heeft daarentegen heel erg veel pigment. Dus het ligt eraan hoe je je vraag bedoelt. Als het is, of er ook albino-negers bestaan, dan is het antwoord: "ja, die zijn er wel degelijk". Als je bedoelt of er blanken zijn die zwart zijn omdat ze albino zijn, dan is het antwoord nee, want iemand met veel pigment heet nooit albino.

Daar ik aanneem dat je een blanke bedoelt die genetisch en/of door ziekte een overschot aan pigment had dat hij/ zij een zwarte huid kreeg, was dat wel bekend gemaakt en ik heb over dat verhaal nooit iets over waargenomen.

er is ook wel een zwarte naar blank gegaan. genaamd michael jackson

Je vraag is op zichzelf al een tegenstelling, iets dat blank is is niet zwart. Bij een albino ontbreekt het aan pigment, wat resulteert in een erg witte huid. Dit kan ook voorkomen bij rassen die normaliter een heel donkere huidskleur hebben, zoals afrikanen. Albino's in Afrika worden vaak gezien als mensen met magische krachten. Dit leidt ertoe dat sommigen van hen daar vermoord en hun lichaamsdelen verkocht worden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Albinisme

Dat kan tog niet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100