Is er een beest dat wespen eet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet dat sommige libelles wespen eten. Verder staat hieronder een bron waarin een aantal beesten genoemd worden die wespen eten (is in het engels)

jazeker, een wespendief, de naam zegt het al.

't Is niet dat ik ze besten noem maar..ze eten soms echt alles; Japanners kunnen rijstcrackers met wesp eten Een wespenfanclub in Japan heeft de stekende insecten aan rijstcrackers toegevoegd. De wespenrijstcrackers met duidelijk zichtbare graafwespen worden geproduceerd in de stad Omachi, ten noordwesten van de hoofdstad Tokio. Gevraagde jongeren weigeren de wespencrackers te eten, aldus de voorzitter van de wespenfanclub die de nieuwe delicatesse in de stad uitdeelde. De ouderen zijn er gek op. We hebben al een bestelling gekregen van een verzorgingstehuis. Volgens de voorzitter hebben de nieuwe crackers een wespachtig aroma en bevatten ze wat meer olie. "Je moet het echt zelf een keer proberen", spoorde hij voorbijgangers aan. Toegevoegd na 23 minuten: besten=beesten

Bronnen:
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/18221/...

de bijeneter doet dat onder andere.

Bronnen:
http://www.natuurinformatie.nl/ndb.wnf/nat...

ja de: Wespendief (Pernis apivorus)

Onze hond. Maar daar krijgt hij wel altijd spijt van...

Jazeker, de hornaar ; ook een gezellige gast. Jammer genoeg steekt-ie zelf ook, maar een hornaar kan in mum van tijd een heel wespennest uitroeien.

Inderdaad de wespendief maar ook ander vogels eten wespen.

Overlast: De nesten worden net als bij de bijen goed verdedigd tegen vijanden als vogels, muizen, andere wespen en de mens. voor de mens geld jappaners maar dat artiekel werd al vermeld hier. en wespen worden dus gegeten door vogels,muizen en door hun eigen soort!!!!

Bronnen:
http://imkerijdezwerm.nl/Wespen.html

Dat zou ik niet weten. Maar er zijn wel planten die wespen eten. http://www.youtube.com/watch?v=UwV7xlMFIdo&feature=related

Jawel, in ieder geval de bijeneter.

Bronnen:
http://www.vogelvisie.nl/soort/bijeneter.php

Groene kikkers eten wespen. Bij mij in de vijver zat een wesp op een lelieblad een groene kikker ging er op af en at hem op. Ik dacht dat hij hem uit zou spugen maar hij had er geen problemen mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100