Wat gebeurd er als een beer en een hond samen paren?

Weet jij het antwoord?

/2500

De hond wordt opgegeten. Maar ff serieus: helemaal niets, er zou geen hondbeer o.i.d. ontstaan.

Niets. Wellicht dat het heel veel kijkers krijgt op youtube als het is gefilmd...! ;)

Er gebeurt helemaal niets. Dat komt doordat het aantal genen tussen een hond en een beer verschillend is en daarnaast matcht de genstructuur in zijn geheel niet. Dus een hond kan nooit zwanger worden van een beer en andersom ook niet.

Dat zal niet gebeuren, een pad en een kikker kunnen niet met elkaar paren en dat kan een beer en een hond ook niet. Ze behoren namelijk niet tot het zelfde soort en voelen zich niet tot elkaar aangetrokken. Pas als twee individuen vruchtbaren nakomelingen kunnen verwekken betekent het dat ze tot een soort behoren. Als een beer met een hond zal paren zal de beer wellicht sexueel gefrustreerd kunnen zijn. En als de hond toevallig loops is ( een vruchtbare periode wat gemiddelt bij een hond twee keer per jaar voor komt) zal ze niet zwanger kunnen worden. Stel de hond een boxer en paart met een ander ras zal ze wel vruchtbare nakomelingen krijgen omdat het rassen zijn die tot Eén soort behoren. Een zebra en een paard behoren niet tot het zelfde soort daarom kunnen ze geen vruchtbare nakomelingen verwekken ze krijgen nakomelingen vanwegen ze allebij bij de paardachtige horen, je spreekt dan over de zelfde situatie van een leeuw die met een tijger heeft gepaard, dan krijg je een lijger, echter zal deze onvruchtbaar zijn. Snap je? Er zijn uitzonderingen, als een ezel met een paard paart of andersom en hun nakomeling is vrouwelijke is hun kind wel vruchtbaar maar is het manlijk niet, de rede is onbekend, want als een zebra met een paard paart zijn hun nakomelingen onvruchtbaar. Kortom als een beer met een hond paart zal er eigenlijk niks gebeure, de kans op een bevruchting is ook zeer klein, de soorten wijken van elkaar af, ook al staat een beer dichter bij het hondensoort dan een kat. Paart een hond met een vos zullen er wel kleintjes komen omdat ze tot de wolfachtigen behoren maar de kleintjes zullen waarschijnlijk onvruchtbaar zijn. Toegevoegd na 14 minuten: Dat komt vanwege hun genconstructie, de gene van een beer heeft een ander aantal chromosomen dan die van een hond, de kans op bevruchting is niet aanwezig. Dat is het zelfde idee als een haai met een dolfijn paart. Een haaiensoort hoord bij de haaien en een dolfijn bij de bruinvissen. soort dat wil eigenlijk zeggen dat de construofctie ivan genen het zelfde is van een groep individuen; bv honden(rassen) en als we over familie sprelen, betekent het dat de gene structuur constructie bijna het zelfde is van allerlei soorten ( katachtigen) alleen kunnen verschillende soorten geen (er zijn uitzonderingen) vruchtbare nakomelingen ter wereld brengen Toegevoegd na 18 minuten: Wat stom er zitten hele.erge taalfouten in de tekst :-$ ik hoop dat je de boodschap begrijpt.

dan zouden ze de persoon op moeten pakken die de dieren hiertoe dwingt. mocht de beer de hond niet in 1 mep doodlellen of doodbijten gebeurt er verder niets. de wasbeerhond is overigens (al) een bestaand ras. ;-)

De spermacellen van de hond zouden de eicel van de beer waarschijnlijk wel kunnen bereiken, maar de kans op bevruchting is 0. Bij bevruchting versmelten chromosomenparen namelijk. Chromosomen zijn delen van een celkern die erfelijke informatie bevatten. De eicel bevat de ene helft van de chromosomenparen en de zaadcel bevat de andere helft. Als de twee helften samenkomen, kan een levensvatbaar organisme ontstaan. Het aantal chromosomenparen kan per organisme verschillen, zo heeft een mens 23 paar en een hond 39. Beren hebben dus een ander aantal chromosomenparen dan honden. Hierdoor kunnen beiden helften niet mooi samensmelten. Er zullen altijd wat losse helften overblijven. Hierdoor kan er geen levensvatbaar organisme ontstaan.

dan krijg je en beresterke hond. :p

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100