kan een zwaan echt je botten breken of is dit verzonnen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja ze hebben een cursus taekwondo gehad hahaha nee grapje maar het is echt waar ze kunnen je botten breken,

Ze kunnen je een flinke buil op je scheenbeen bezorgen. Het breken van botten bij volwassen mensen zonder botontkalking lijkt me niet mogelijk voor een zwaan. Bij mensen met botontkalking of bij kleine kinderen zou het kunnen.

Je moet je als mens realiseren dat grote dieren die kunnen vliegen een buitengewone kracht hebben. Een chimpansee die beduidend kleiner en lichter is dan een mens is drie keer zo sterk als een volwassen man. Een zwaan die met 13 KG een take off kan maken heeft een zeer grote kracht, een mens kan deze kracht niet eens ontwikkelen. Dat de botten hol zijn , is waar, maar dat maakt ze NIET zwakkerm integendeel, zo is in buis tov zijn massa vele malen sterker dan een massieve staaf van hetzelfde materiaal. Wel kan de zwaan door de holle licht maar zeer sterke botten zijn vleugels enorm versnellen. Juist met de pols kan hij de hardste klap geven, daar zit de potentie in van de slagkracht. De otten van zwanen breken ook nog eens moinder gemakkelijk, botten van vogels hebben een hogere lijmstofgehalte dan de brozere botten van mensen, ze moeten onder het geweld van de borstbeenspieren immers de vlegels kunnen bewegen. Net als bij een vliegtuigvleugel is het buigen of breken. Daarom is de combinatie van de enorme kracht en de -niet broze- holle bottenstructuur van een zwaan in staat ernstig letsel te veroorzaken. Een mens is -naar het gemiddelde gezien - voor zijn formaat vrij zwak. Hij hoeft ook niet te rennen en te vliegen, hij heeft hersens om hulpmiddelen te bouwen. De meeste dieren moeten het van hun kracht hebben. Toegevoegd na 1 minuut: Dus kan onder ongunstige omstandigheden een grote sterke zwaan de botten van een mens breken. Toegevoegd na 1 minuut: Dus kan onder ongunstige omstandigheden een grote sterke zwaan de botten van een mens breken.

ja dat kunnen ze echt. zwanen hebben flink wat kracht in hun vleugels en als ze je daar mee een mep verkopen kan er makkelijk iets breken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100