Hoe gaat de wereld eruit zien over 1 miljoen jaar?

En dan heb ik het niet over de mensen, maar hoe de continenten eruit zien. Ik heb gehoord dat de continenten jaarlijks een paar centimeter verschuiven, hoe zou dat over een miljoen jaar uitzien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je geeft zelf het antwoord eigelijk al. Over c.a. 250 miljoen jaar is er weer een super continent volgens NG Toegevoegd na 2 minuten: En daar tussen in o.a veel vulkaan uitbarstingen, hier al te merken daar Afrika onder Euroa schuift.

nu ziet hij er zo uit maar over 1 miljoen jaar is het een kaars die opgebrand is

Over 1 miljoen jaar is er al geen wereld meer. Dan is alleen hemel en de hel aanwezig. Over één miljoen jaar is de wereld allang vergaan.. Boom weg die wereld!

Een stukje grijzer dan nu, maar in grote lijnen hetzelfde.

net zoals een miljoen jaar geleden

De stelling van Jeroen is juist ,maar niet in termen van 1 miljoen jaar ( 1 miljoen cm dichter misschien) Maar kan zoveel onvoorspelbare en voorspelbare gebeuren dat niemand kan zeggen of de aarde nog zal bestaan. de kans dat er dan nog menselijk leven zal zijn is nog veel kleiner. Op langere termijn zal de aarde zeker vergaan.... binnen de 5 miljard jaar zijn we een deel van de zon....dus ondertussen hebben we nog wel even tijd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100