Waar , op wlke plek hebben we gemiddeld gezien , over het hele jaar de hoogste temperatuur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de anus. Andere meetpunten in/op het lichaam zijn qua temperatuur afhankelijk van de omgeving en dus veelal wat lager dan via een anale meting.

Op de zon Toegevoegd na 1 minuut: Grapje; In Nederland: Warnsveld in Gelderland Op de Wereld: Death Valley, Las Vagas Toegevoegd na 3 minuten: maar op internet zeggen ze meerdere dingen. Ergens anders staat weer Etiopië.

In de (zand)woestijnen, hoewel daar de temperatuur sterk kan dalen in de nacht

De heetste plekken op aarde 1. Danakil Depressie (Ethiopië) 2. Sahara (Afrika) 3. Death Valley (Californië) 4. Grote Zoutwoestijn (Iran) 5. Simpson Desert (Australië) 6. Arabisch woestijn (Saoudi-Arabië) 7. Kalahari (Botswana en Namibië) 8. Gobi (Mongolië en China) 9. Thar woestijn (India) 10. Atacama (Chili) Of bedoel je met we alleen Nederland? Zuid-Limburg zal het heetste zijn...

Als je Nederland bedoeld Het is Arcen

Op de evenaar volgens mij.

Dat is hier in Limburg en wel in Arcen, tussen Venlo en Venray in,

Omgeving van Arcen (ca 10 km ten noorden van Venlo), in Noord-Limburg tussen maas en grens. Dit is ook een van de drogere gebieden van Nederland. Ik heb in deze omgeving gewoond, en de temperatuur ligt vrijwel dagelijks enkele graden boven het landelijke gemiddelde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100