waarom zijn er op deze kaart van duitsland steden verschillend aangegeven?

zoals je kan zien hebben sommige steden een zonnetje, andere weer niet, het heeft niet te maken met inwonersrsaantal, op de duiste cursus komen we er niet uit, iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag eens aan de persoon die de kaart meegebracht heeft waar hij/zij die vandaan komt. Het kan namelijk zijn dat het een kaart van een bedrijf is, waarop aangegeven wordt in welke plaatsen er allemaal vestigingen zitten.

Door eerst de kaart in de normale richting te zetten en er daarmee te gaan googelen is te vinden dat het aangeeft waar in Duitsland kabelmaatschappijen zitten. Zie http://www.firma-flechsig.de/sites/referenzen.htm

Het lijkt erop dat het allemaal relatief grote steden zijn. Ik zou zeggen dat het allemaal steden zijn met een minimaal x-aantal inwoners.

Misschien is het een weerkaart. Het kan zijn, dat stabiel zonnig weer werd verwacht met weinig wind uit uiteenlopende richtingen in heel Duitsland. Dan kan men volstaan met op enkele plaatsen een zonnetje te plaatsen en de te verwachten temperatuur. Misschien had men de temperatuur nog niet ingevuld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100