kun je van een wiskunde studie nu nog overstappen naar een andere opleiding.

nu universiteit wiskunde en wil iets met logistiek of iets anders met wiskunde . kun je nu nog overstappen of is dit al te laat

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je net begonnen bent, dan kun je nu nog overstappen. Wel moet je snel zijn, want de meeste studies zijn volop aan de gang en er worden zelfs tentamens afgenomen. Anders kun je beter een jaar wachten, zodat je in de tussentijd meer tijd hebt om te oriënteren.

Dat is per individueel geval verschillend. Sommige opleidingen werken nauw samen, dan is overstappen in het eerste semester vaak goed mogelijk. Bij sommige opleidingen is er in januari een instapmoment. Eerste aanspreekpunt is de studieadviseur, die weet dat over het algemeen heel goed en kan een individueel advies geven.

Vaak is het zo dat je tot aan de herfstvakantie nog mag overstappen, maar het beste is om te overleggen met iemand van je huidige opleiding.

Men kan altijd overstappen naar een andere opleiding. Twee richtingen in studie is altijd goed en het komt altijd van pas. Juist door die 2 richtingen. Dus doen !!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100