21+ toets studie HBO Engels

ik vraag me af op welke vakken je getoetst wordt bij een 21+ examen. ik wil hierna namelijk engels gaan studeren (geen lerarenopleiding) en kan nergens vinden in welke vakken ik nou getoetst kan worden.

Bij elke opleiding is het anders dus moet het wel zeker weten.

Heeft iemand hier ervaring mee? De moeilijkheidsgraad is geen probleem. Doe nu niveau 5 en het examen lijkt ook op niveau 5 te zijn. (Havo/vwo)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het voor Engels is, zal er vast getoetst worden op Nederlands, Engels, Wiskunde en waarschijnlijk ook wat Geschiedenis en Maatschappijleer.

Bronnen:
google

Vraag het bij de opleiding die je gaat doen. Zoals je zelf al aangeeft verschilt het per opleiding. Het kan zelfs per instituut schelen. In elk geval engels en Nederlands neem ik aan, maar soms wordt wiskunde ook gevraagd.

Loop gewoon even een school binnen en vraag de 21+toetswijzer, het kan namelijk verschillen per school, weet ik van de opleiding Bedrijfskundige Informatica..

Bronnen:
INholland & HvA

Het heeft te maken met de opleiding die je wilt gaan volgen. Op de volgende pagina van de HVA kun je meer informatie vinden over de 21+ toelatingstoetsen per opleiding. De 2e bron is de toelatingstoets voor onderwijs en opvoeding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100