Kun je een klacht indienen tegen een toets die je gemaakt heb in een veel te heet lokaal ?

Mijn vriend heeft vandaag een toets gehad in een veel te heet lokaal. Hij denkt wel of net niet de toets gehaald te hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat mag je zeker. Dit moet je zeker doen als het een examen was. Maar bij een normale toets is het niet meer als normaal om een klein beetje frisse lucht door het lokaal te blazen.

Jazeker! Hitte kan je concentratie verleggen/verminderen. Al moet ik wel zeggen dat ik het dit jaar nog niet te warm heb gevonden voor een toets....!?

Je kunt overal wel om lopen te klagen, als het meer dan 37 graden celcius was heb je ook nog een kans dat de klacht gehonoreerd word,verder had je vriend beter moeten leren dan had hij die toets wel gehaald, zo warm was het helemaal niet dat je geen toets meer kunt maken.

Ik vind van wel hoor! En laat je vriend dan ook mensen meekrijgen zodat ze met ze allen een klacht kunnen indienen.

Ik denk wel dat het kan, het zou gewoon moeten!! Ik heb vaak genoeg een toets gemaakt in een té warme lokaal, waar het té benauwd was. Vaak genoeg heb ik me dan ook niet kunnen concentreren en ik heb wel eens mijn hele toets verwaarloosd gewoonweg omdat ik weg wilde uit die lokaal, verschrikkelijk! Dus ik vind dat jou vriend dat gewoon moet doen!

Ik denk het niet, tenzij het écht te heet was. Hele kleine kans dat iemand vd schoolleiding er wat mee gaat doen. Vorig jaar zaten wij in de proefwerkweek in een ijskoud lokaal (was winter en volgens mij was er iets mis met de verwarming), dat was ook geen succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100