Waar haal ik leuke plaatjes/afbeeldingen van adoptie?

Ik heb plaatjes over adoptie nodig maar ik weet niet waar ik die vandaan haal, ik heb er wel een paar bij google en dan afbeelding adoptie gevonden.
Maar ik wil er iets meer dan 5 (er zatten wel andere bij maar die waren niet leuk vond ikzelf)

iemand goeie sites ofzoo??

Weet jij het antwoord?

/2500

probeer adoption is bij google

Als je naar Google Afbeeldingen gaat en daarin adoptie in typt,krijg je veel foto's van adoptie kinderen.

Je kan een paar dingen doen: - goede zoekwoorden gebruiken. Dus misschien geen "adoptie", maar ook "adoption" (engels) of "adoption children" of "adopted child" of iets dergelijks. - verder kan je bij Google Afbeeldingen zoeken of bij flickr.com - zorg er wel voor dat als je de plaatjes gebruikt voor commercieel gebruik of voor een website, je wel de rechten hebt om de plaatjes te gebruiken. Hier kan je zoeken naar plaatjes die vrij zijn om te gebruiken: http://search.creativecommons.org/

Bronnen:
http://images.google.com/imghp?hl=nl&safe=...
http://search.creativecommons.org/
http://www.flickr.com

dithttp://gcos.nl/upload-66A6E-2DB65-E56ED/adoptie.png

Als je FIREFOX als browser gebruikt, kun je COOLIRIS als plugin gebruiken. (www.cooliris.com) Het is een plugin die er voor zorgt dat je een fotomuur in je browser krijgt op elke zoekterm die je maar wilt. Je kunt zoeken in google images, maar ook in andere pictures databases. Je kunt langs de muur scrollen, je kunt in en uit zoomen, je kunt naar het plaatje toe, en je kunt naar de website van het plaatje toe. je kunt in fullscreen kijken, en je kunt nog veel meer. Tegelijk is de bediening heel simpel. Ook heb je rechtsbovenin een knopje om direct cooliris te openen in een tab. Link van de addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5579 Het is echt een aanrader. En als je daarin dus zoekt op Adoption krijg je hele mooie afbeeldingen. Ik heb deze tip zelf ooit van een andere ex-GV gebruiker gekregen en heb er enorm veel plezier van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100