Wanneer moet ik me uitschrijven van mijn studie, ik ben al afgestudeerd. Moet ik mij per januari uitschrijven of kan dit ook per februari?

Ik heb vorige week mijn laatste cijfer van mijn studie binnen gekregen, ik ben nu dus afgestudeerd. Moet ik mij per januari uitschrijven of kan dit ook per februari? Ik heb geen vertraging opgelopen in mijn studie, dit zijn precies 4 jaar.

Ik zie op duo.nl dat ik vanaf maart 2015 geen recht meer heb op stufi. Dus als ik de hele maand februari nog stufi en ov kan krijgen wil ik daar wel gebruik van maken, ookal heb ik mijn cijfers binnen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt recht op studiefinanciering tot en met de maand waarin de onderwijsinstelling je uitschrijft. Als dat de 1e van de maande is, dan heb je over die maand geen geen recht meer op studiefinanciering. Vraag dus bij je onderwijsinstelling na wanneer je wordt uitgeschreven en geef deze datum via Mijn DUO aan ons door. Denk er ook aan dat je je studentenreisproduct stopzet. Doe dat uiterlijk op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je geen recht meer hebt op studiefinanciering. Vanaf de eerste van deze maand mag je niet meer met je studentenreisproduct reizen.

Bronnen:
http://www.duo.nl/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100