Welke opleiding kan ik het beste volgen om bedrijfsleider/manager te worden in de Horeca?

Ik heb al op veel verschillende sites gekeken naar horeca management , maar ik weet nou eigenlijk niet welke opleiding het beste voor bedrijfsleider/manager opleidt.

Toegevoegd na 2 minuten:
Overigens ben ik op Havo afgestudeerd en wil ik dus een HBO opleiding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt persoonlijk iets voor de hogere hotelschool, dat is een HBO instelling die mensen opleidt voor o.a. een bestuurlijke positie in de horeca.

Ik denk dat je dan de Hogere Hotelschool moet volgen. Dat is de opleiding waarbij je kan doorstromen naar de management functie. Tenminste, dat hebben er twee bij ons in de familie gedaan. Deze scholen zijn te vinden in Den Haag en Maastricht.

In de hbo-opleiding Facility Management leer je om allerlei soorten dienstverlening binnen een bedrijf te organiseren. Belangrijke specialisaties zijn vastgoed en hospitality (gastvrijheid) services. Het motto van de studie Facility Management aan de Academie Diedenoort is ‘Denkers met daadkracht’. Dit vat goed samen dat je na de opleiding Facility Management deskundige en strategisch verstandige beslissingen kunt nemen, maar ook praktische organisatorische handigheid hebt verworven.

Bronnen:
http://www.carrieretijger.nl/opleiding/eco...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100