Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kennen jullie opleidingen op hbo niveau die afwisselend zijn en waarmee je direct in contact bent met patienten?

Ik wil namelijk heel graag een opleiding doen waarmee ik mensen kan helpen.
Ik ben nu bezig met havo 5 en ik heb een ng profiel met natuurkuurkunde, nlt en wiskunde a.
Ik ben een nieuwsgierig type en dus vind ik alles wel zo een beetje interessant. Dus op dit moment vind ik alle beroepen wel interessant...

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
576
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Een aantal HBO-opleidingen die misschien geschikt zijn: HBO Verpleegkundige: http://www.carrieretijger.nl/opleiding/gezondheidszorg/verpleegkunde
HBO Podotherapie: http://www.carrieretijger.nl/opleiding/gezondheidszorg/podotherapie
HBO Farmakunde:
http://www.carrieretijger.nl/opleiding/gezondheidszorg/farmakunde Neem 'ns een kijkje en zie of 't wel wat voor je is. Dit zijn informatiebronnen, die informatie geven over HBO-opleidingen. Hier kan je je niet inschrijven/aanmelden! Succes!
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Nee, die zijn er denk ik niet, voordat je aan de gang gaat met patiënten, moet je wat kennis hebben (theorie) en een aantal rollenspellen hebben gespeeld, zodat je weet wat voor reactie je van de patiënt kunt verwachten op een bepaalde behandeling.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Als ik jou was zou ik voor de opleiding Hbo verpleegkunde kiezen. Je hebt de optie duaal(deeltijd) dat is werken en leren tegelijk. Je gaat 4 dagem werken en 1 dag naar school.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding