Ben je een nerd of stuudje als je vooruit werkt?

Mijn vakantie zit er net op *snik snik
En ik dacht dat het slim was om in de 1e periode vooruit te werken, zodat ik in de rest van het jaar meer tijd heb om te leren voor mijn so's en proefwerken.
Maar ik vroeg me af, ben je dan meteen een nerd/stuudje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan ben je juist heel praktisch aan het denken! Heel waardevol, vind ik. Zo om je later in het schooljaar tegen dat je minder stress hebt over dingen die je nog had moeten doen, je kan je beter focussen op 1 ding (omdat je het andere al gedaan hebt), etc. Dus je maakt het jezelf juist makkelijk zo; goed idee! En als je klasgenoten nu toch mochten vinden dat je een nerd bent, tja... Zíj zitten met de last-minute-stress, jij niet! Mooi doen dus :)

Geen van beide. Je bent gewoon een slimme meid. Wat doet het ertoe welke bijnamen anderen daarvoor verzonnen hebben? Beter goed voorbereid dan doubleren en dan nog zakken. Je hebt er veel meer aan om het in een keer en goed te doen.

nee tuurlijk niet. je moet jezelf niet in hokjes willen plaatsen. het is wel heel slim natuurlijk dat je dit doet. heb je de rest van het jaar het een stuk relaxter.

Nee tuurlijk niet! Het is juist slim dat je dat doet! Dan hoef je niet te stressen met toetsen en huiswerk dat je niet afkrijgt.

Dan ben je een nerd/stuudje ja, maar dat is in dit geval niet erg, het is handig .. Geloof me, iedereen zou willen dat hij/zij dit kon, ik had het ook graag gewild, maar had er absoluut niet de zin in tijdens de vakantie, eigenlijk nooit ..

Absolute niet, dit is gewoon slimmer studeren, en als je het goed weet te combineren met je sociaal leven, zou je het woord Nerd niet kunnen verdienen. Succes met je studie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100