Ik wil mijn mbo opleiding Sociaal maatschappelijke dienstverlening opzeggen. Wat is het opzeg termijn? onduidelijkheid in de voorwaarde

Het volgende staat in de voorwaarde (Zie hieronder) Nu doe ik de 2 jarige opleiding. Moet ik nu 6 maanden betalen ?

Bij NTI schrijft u in voor het complete programma van de opleiding. Annulering van de studie gedurende een actuele studieperiode is niet mogelijk. Indien u niet wilt deelnemen aan de volgende studieperiode dient u dit uiterlijk 2 maanden voor het verstrijken van de lopende studieperiode aan te geven, schriftelijk of per email. De annulering is pas officieel als u van het NTI een bevestiging hebt ontvangen.

Voor een volledige of verkorte NTI MBO-opleiding, dan geldt een annuleringsperiode van zes maanden bij de aanbevolen studieduur en negen maanden bij de verlengde studieduur. De annuleringsperiode begint op de datum dat het NTI uw annulering bevestigd heeft. Annulering is niet mogelijk voor opleidingen met een studieduur van twaalf maanden of korter. Toegekende kortingen (m.u.v. vrijstellingskorting) vervallen per direct. Lesgeld dat vooruit betaald is over nog niet versteken studieperioden zal terugbetaald worden onder aftrek van verleende kortingen (m.u.v. vrijstellingskorting). Bij overlijden van de student gaat de beëindiging van de overeenkomst onmiddellijk in en vervalt de resterende betalingsverplichting.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100