kan je met een N&G profiel ICT worden?

Ik wil ICT worden, zonder Wisk. B kan dat
de verschil tussen N&G en N&T is Wiskunde A en B

Weet jij het antwoord?

/2500

Altijd je dromen waar proberen te maken, bij ons in de straat woont een jongen, hij is nu rond de 20, die heeft alleen praktijkschool gedaan en heeft na een paar jaar werken in een fabriek, een prive opleiding gedaan, wat ontzettend duur was, maar hij heeft nu zijn eigen goedlopende bedrijfje, repareert computers en dergelijke en geeft zelfs les samen met iemand anders. Als je echt wil, moet het jou dus ook kunnen lukken. Ga anders eerst een andere opleiding doen, waar je wat aan denkt te hebben en neem daarbij een bijbaan, dan kun je sparen voor een opleiding wat bij jou past.

Als je ict wil worden, dan moet je een ict opleiding gaan doen. Je zou zelf eens kunnen zoeken naar zulke opleidingen. Én je kan dan gelijk kijken welke eisen ze hebben. Dus heb je wiskunde A of Wiskunde B nodig Ik haal dit uit mijn geheugen. Er is een mbo opleiding informatica. Dus daarvoor heb je geen wiskunde B nodig Natuurlijk is het altijd al handig om het vak informatica te volgen als je school dat geeft.

ICT is heel breed, wat wil je precies worden? Om in de ICT te gaan werken kun je het beste natuurkunde, wiskunde, informatica of kunstmatige intelligentie studeren. Wiskunde B is dan ofwel verplicht ofwel sterk aan te raden. Sowieso is het handig om een sterk analytisch vermogen op te bouwen. Wiskunde helpt hierbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100