Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wanneer moet ik op zoek naar kamers in Leeuwarden?

Ik ga volgend jaar forensisch onderzoek studeren in Leeuwarden en ik ga daar dus ook op kamers. Wanneer is het handig om te gaan reageren op kamers? Je moet daar namelijk voor betalen per reactie.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
799
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Oh? Hebben ze het systeem gewijzigd?
Ik heb destijds ook in Leeuwarden gestudeerd. Heb me eerst ingeschreven bij de woningbouw en ben daarnaast gaan reageren op advertenties in de krant. Heb eerst een half jaar gewoond op het adres dat uit de krant kwam en toen kon ik via de woningbouw terecht in een flat met wat studievrienden.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Daar kun je beter maar vroeg mee beginnen. Dat je iets moet gaan betalen voor reageren, dat vind ik een vreemd verhaal. Dat lijkt op een kamerverhuurbedrijfje dat niet te te vertrouwen is.

Ga eens naar deze site: een prima start als je gaat studeren in Leeuwarden. Je vindt er alles over het studentenleven, de studie, sport, uitgaan, wonen etc.
http://www.leeuwardenstudiestad.nl/

Dit gaat speciaal over wonen:
http://www.leeuwardenstudiestad.nl/wonen/

en hier vind je allemaal aanbiedingen van kamers. Als je wilt reageren kost je dat geen geld, maar je moet je wel even registreren:
http://www.leeuwardenstudiestad.nl/wonen/kamers-aanbod
Let op: onderaan kun je doorklikken naar volgende pagina's. Het aanbod is best groot.
Veel succes en plezier met je studie!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding