welke MBO opleiding niveau 4 kan ik het beste kiezen?

Ik moet mij snel inschrijven voor een MBO opleiding, maar ik weet echt niet wat ik wil worden. Maar er zijn een aantal punten die ik zeker in een baan zoek en dat zijn:
-flexibele werktijden.
-veel reizen voor werk (naar het buitenland).
-goed salaris.
-sociaal, veel mensen ontmoeten.
als iemand een advies heb welke opleiding (met de daarbij horende baan) ik moet volgen, welke ook deels of helemaal aan mijn punten voldoen, zijn allemaal welkom.
bij voorbaat dank

Weet jij het antwoord?

/2500

Iets in het toerisme. Manegment en Organisatie in het toerisme. Toerisme en Recreatie.

Jouw belangstelling lijkt heel erg richting toerisme en recreatie te gaan. Reisleider, recreatiemedewerker, of horeca? In die beroepen heb je flexibele werktijden, kun je veel reizen, stage lopen en werken in het buitenland, met mensen werken. Ik weet niet waar je woont, maar er is vast een ROC bij je in de buurt waar deze opleidingen worden aangeboden. Iets anders, wat ook bij je belangstelling lijkt te passen, is internationale handel en vertegenwoordigersfuncties. Kan ook! Succes :-)

Ik denk dat hostess voor jou ideaal is. Het voldoet aan alle 4 je eisen, behalve dan het goede salaris. Maar als je naast deze opleiding Spaans en Engels vloeiend leert spreken en je vindt het leuk om je te specialiseren in bijvoorbeeld de Egyptische cultuur, dan komt dat met de dollars ook wel goed!!!

Bronnen:
eigen ervaring (Spaans en Engels zijn DE...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100