Met welke app kan ik op een leuke manier frans leren?

Weet jij het antwoord?

/2500

je kan de app wrts installeren (gratis), dan maak je via de computer een account aan op www.wrts.nl en vul dan alle woordjes + vertalingen in. dan is het op de app even alle lijsten synchroniseren en ze staan op je iphone. je kan ook via de app nieuwe lijsten maken, maar het typen op de computer is wat makkelijker en sneller.

'Overhoor' is ook een goed programma. http://www.efkasoft.com/overhoor/overhoor.html Ik denk dat je de woordenlijsten hier kunt downloaden en ook kunt gebruiken bij de app die genoemd werd in het eerste antwoord.

Het is niet direct een App maar je kunt op een iPod het bestand zetten van Michel Thomas. Deze leert je vanuit het engels welliswaar om spelenderwijs frans te leren zonder boeken en studeren. Kijk eens in een download programma naar een torrent van "Michel Thomas french" Die data kun je als MP3 op jouw iPod zetten. Michel thomas was in de 2e wereldoorlog een persoon die voor de geallieerden vertaalde en daaruit een systeem heeft ontwikkeld om spelenderwijs stukjes van de taal te leren. Hij doet dat in hele diverse talen zoals frans, duits, italiaans en weet ik wat nog meer. Succes en kijk of Google nog nog info geeft over Michel Thomas Toegevoegd na 1 minuut: en je hebt er dus geen internetverbinding voor nodig via een iPod (Touch)

Met de wat&hoe taalgids

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100