Belemmert internet dat vaak vermakelijk, makkelijk en snel is, het lezen van boeken bij jongeren en adolescenten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja,want dat is véél visueler dan een boek te lezen en je kan surfen naar andere sites enzo.,terwijl je dat in een boek niet kan. zélf ervaar ik dat wel zo,maar ik lees soms ook wel 's een goed boek. je moet er volgens mij ook wel in de stemming voor zijn(om een boek te gaan lezen)

Ja, er worden steeds minder boeken gelezen en dat komt onder andere door internet. Echter ook op internet valt er nog genoeg te lezen, dus gelezen wordt er nog steeds. Zelf heb ik na mijn eindexamenboekenlijst ook bijna geen leesboek meer aangeraakt. Was een complete overkill die we weg moesten lezen. Haal de teksten tegenwoordig ook van internet.

misschien dat "de jeugd" door internet tegenwoordig wel meer leest dan voorheen, daar waar ze toen ook geen boek pakte, en nu wel op internet zitten namelijk.

ja ,zeker in mijn geval . ik heb 10 goede boeken die nog gelezen moeten worden en ik denk 40 films op dvd. vooral uitzending gemist is heel voordelig voor mij. een dag is voor mij te kort ik wil alles zien.

Ja. Op middelbare scholen zijn er laptopklassen, en gewone klassen moeten veel opzoeken of opdrachten op de computer. Je kan erg veel lezen op de computer. Op internet kan je alles vinden wat je wilt, en dat maakt het zo leuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100