Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik namen, adressen en aktiviteiten te weten komen van Belgische en Nederlandse bedrijven die ook actief zijn in Hongarije?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt Nederlandse bedrijven bij (onder meer) internationaal ondernemen. Waarschijnlijk kan deze je wel helpen bij je zoektocht.

Kijk op http://www.rvo.nl/over-ons/over-ons. Op die website staat onder meer:

"Studenten

Voor studenten biedt RVO.nl een bron van informatie aan via de website. Een goed voorbeeld hiervan is het thema Internationaal ondernemen met actuele informatie over internationaal zakendoen in het algemeen, landeninformatie en buitenlandse wet- en regelgeving.

Hebt u als student aanvullende informatie nodig of toegang tot een databank voor een opdracht van een bedrijf? Stuur dan een e-mail met daarin de volledige adresgegevens van het bedrijf en de naam met contactgegevens van de stagebegeleider."

Op http://www.rvo.nl/over-ons/over-ons/wat-doet-rvonl/contact staan de contactgegevens van de RVO. Het contactformulier van de RVO vind je via https://www.rvo.nl/contactformulier-rijksdienst-voor-ondernemend-nederland-rvonl-wssl. Via die website kan je een bericht sturen aan de RVO.

Toegevoegd na 23 minuten:
Meer informatie over ondernemers en ondernemen in Hongarije vind je via http://www.rvo.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen/landenoverzicht/hongarije.

Toegevoegd na 25 minuten:
Kijk ook eens op een website als https://www.hungarianbusinessnetwork.nl/. Die organisatie brengt Hongaarse en Nederlandse ondernemers met elkaar in contact.
(Lees meer...)
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding