bij welke bedrijven kan ik het beste flyers neerleggen voor een restaurant?

Ik heb net een partij flyers laten uitprinten van mijn restaurant, en nu is mijn vraag bij wat voor bedrijven zou ik deze het beste kunnen neerleggen?

Toegevoegd na 25 minuten:
Het betreft een noord afrikaans restaurant in het centrum

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij ieder bedrijf wat het goed vindt dat jij daar flyers neer legt. Ik had visitekaartjes neergelegd bij Ikea en werd meteen opgebeld dat ze die zouden weggooien. Overal waar mensen komen, komen ook mensen die wel eens naar een restaurant gaan, dus leg ze daar waar veel mensen komen. Maar vraag dat dus eerst.

Bij bedrijven bij jouw in de buurt van je Restaurant. Aangezien je verder niks verteld over wat voor soort restaurant je hebt, is dit het neutraalste wat ik je als advies mee kan geven. Dus met name "zakelijke bedrijven" waarvan de medewerkers geen tijd hebben om zelf te koken.

Eerst kijken wat de doelgroep is: lunchrestaurant in de buurt van bedrijventerrein, dan de bedrijven langsgaan, je voorstellen bij de receptie/ personeelszaken en vragen of je de folders kunt wegleggen. Is het in de stad, dan bv bij bibliotheek, VVV, , winkels

Bij bioscopen, theaters, musea, dierentuinen, de meubelboulevard en uitgaansgebieden, kortom op plekken waar mensen een dagje weg zijn en dus ook wel in zijn, om de dag af te sluiten met een etentje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100