Wat is tegenwoordig het beste medium om reclame voor je bedrijf te verspreiden?

Tegenwoordig is het steeds lastiger om door te dringen tot je (protentiële) klanten. Welk medium werkt eigenlijk het beste op dit moment? (ik ben masseur)

Weet jij het antwoord?

/2500

Internet. Plaats advertenties en laat een link naar een site meelopen bij je gegevens waarop men kan klikken. Hier bij GV bijvoorbeeld in je profiel. Toegevoegd na 3 minuten: Op marktplaats is ruimte bij diensten en vakmensen (plus mogelijkheden om op de voorpagina van marktplaats te adverteren tegen een vergoeding) en ook op speurders is er een rubriek voor.

Sinds jaar en dag staat mond op mond reclame met stip op nummer 1! Zorg dus dat je tevreden klanten je gaan promoten! Een manier kan zijn om bijvoorbeeld jouw klanten visitekaartjes te geven waar ze ook hun eigen naam op kunnen zetten. Zodra jij zo'n kaartje terug krijgt van een nieuw klant, beloon je je eerdere klant met bijvoorbeeld 5 euro korting. Zo maak je het interessant voor je bestaande klanten om je te promoten, zonder dat je hoeft te investeren in veel te dure en onopvallende advertenties.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100